Hjem » Jubileumsberetning og jubileumsglass

Beretning

Jubileumsberetning og jubileumsglass


24.11.2023

I forbindelse med jubileumsåret 2023, så har vi kjøpt inn noen glass. Alle som deltok på jubileumsfesten 4. november fikk servert drikke i disse glassene, og de fikk muligheten til å ta med seg glasset sitt hjem.

Som dere kanskje også vet, så har vi laget en flott jubileumsberetning for de siste 30 år, som også ble delt ut til deltakerne på festen. Vi har endel eksemplarer igjen.
Du kan forøvrig lese alle våre jubileumsberetninger digitalt ved å trykke deg inn på Linker i toppmenyen på denne siden.

 

Nå ønsker vi å gi alle muligheten til å kjøpe seg jubileumsglass, samt få tilgang på papirutgaven av jubileumsberetning, slik at dere kan ha eksklusive minner fra jubileumsåret 2023.

Onsdag 29. november kl 18:30 kan dere møte opp på Asbøllsaga. Max antall glass pr familie er 4 stk. Et glass koster 50 kr (vipps-nr: 824436, konto: 4270.21.69652). Dere kan også få med dere hjem et eksemplar av den flott jubileumsberetningen.

Møt opp!

 

Om det skulle bli vanskelig å ta turen til Asbøllsaga onsdag 29/11, så er det bare å ta kontakt, Dere finner kontaktinfo under Kontakt oss i toppmenyen.

 

Glass 1

 

 

Idrettslaget Svorkmo/N.O.I.

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser