Hjem » A-laget slo Orkanger i parken

OIF vs SvNOI

A-laget slo Orkanger i parken

21.06.2016

Etter en litt trå periode med tap i bortekampene mot Støren og Nidelv, var Svorkmo/NOIs A-lag lørdag 18. juni klare for lokaloppgjør mot det selverklærte 4.divisjonslaget Orkanger IF i parken.

Det er vel unødvendig å si at det var full tenning før denne kampen. OIF var ubeseiret til nå i denne 5.divisjonsavdelingen, og styrer mot opprykk til 4. divisjon. Det var tydelig at våre menn ønsket å gjøre sitt for at opprykket skulle utsettes noen måneder.

Svorkmo/NOI fikk raskt et psykologisk overtak da de scoret etter ett minutt av 1. omgang. Ledelsen ble doblet kvarteret ut i omgangen, og det skulle vise seg meget tungt for OIF å komme tilbake i kampen etter dette.

Våre menn spiller en god defensiv kamp etter dette, og selv om OIF reduserer til 1-2 i 2. omgang tar vi med oss alle poengene hjem til Svorkmo.