Hjem » Svorkmo/NOIs A-lag hadde lenge serieledern i kne

pause keeper fysio2

Svorkmo/NOIs A-lag hadde lenge serieledern i kne

28.06.2016

Mandag 27. juni skulle A-laget til Svorkmo/NOI spille noe så sjeldent som en hjemmekamp på Svorkmo gras. Grasmatta har vært brun hele vårsesongen pga isbrann, så veldig få kamper har blitt spilt her. I går kveld var det duket for den siste kampen i vårsesongen, når serieleder Oppdal kom på besøk.

I 1. omgang var våre beste menn gode. De hadde hele veien overtaket på et Oppdal-lag som kun hadde avgitt 2 poeng denne sesongen (uavgjort mot OIF).
Etter ca en halvtime spilt tar endelig hjemmelaget ledelsen, da et flott innlegg fra Jo Vegar blir forlenget med en praktfull heading i krysset av Arne. Noen minutter senere blir samme mann felt, og Jarl kan doble ledelsen fra straffemerket.

Oppdal kommer også med noen farligheter i omgangen, men de er ineffektive foran mål. Old boys-spiller Metliås i målet står for en super dobbel-redning i første halvdel av omgangen, noe som fører til en skade som ikke gir seg. Heldigvis har Helge Birger nettopp ankommet stadion, og må ta seg av buret resten av kampen.

Til pause har våre menn en fortjent 2-0 ledelse.

2. omgang blir tøffere, i hvert fall blir det tydelig utover i omgangen at Oppdal ikke har lyst til å ta den lange turen hjem uten poeng. Svorkmo henger fint med i første halvdel, og burde ha avgjort kampen på dette tidspunktet. Isteden er det Oppdal som presser mer og mer, og greier å snu kampen. Dermed ser det mørkt ut 10 minutter før slutt, for Svorkmo/NOI ser ut til å ha brukt opp kreftene. Det blir tunge bein, kramper og gule kort som følge av dette.

Trener Eggan har helt på slutten gjort sitt siste bytte, da Kim kommer inn. Det skulle vise seg å være et lurt trekk, for i siste minutt kjemper Kim inn 3-3.

De fleste tenkte vel da at de kunne komme seg hjem for å se Island-England, for nå var det vel slutt. Men Oppdal hadde tid til nok et angrep, og det var et perfekt angrep. De kommer til et innlegg på høyresida, og i midten foran mål får en Oppdal-spiller heade inn 4-3. Svorkmo/NOI får fortsatt et par minutter for å få til nok en utligning, men makter ikke å skape noe mer i denne kampen.

Da greide ikke våre menn å ta skalpen til nok et topplag. Alle poengene blir med til "høttbøgda".

Neste seriekamp for A-laget er den utsatte kampen mot Rennebu, torsdag 11. august kl 19.00 på Svorkmo gras.

Her finnes hele terminlista.

corner svorkmo2

Svorkmo/NOI-corner i 1. omgang

Feiring mal

Svorkmo/NOI feirer 2-0 scoring

Metliås måtte bytte med Kvam relativt tidlig i 1.omgang. Fysio Jo har kontroll på skaden til Metliås.

straffe Oppdal

Kvam kan ikke gjøre noe med Oppdal-straffa som fører til utligning i siste halvdel av 2. omgang

straffe Svorkmo

Oppdal-keeper går til feil side når Jarl setter inn 2-0 for Svorkmo/NOI i 1. omgang