Hjem » Svorkmo kunstgress offisielt åpnet

20180930 195930

Svorkmo kunstgress offisielt åpnet


10.10.2018

Lørdag 29. september var det familiedag på Svorkmo stadion. Anledningen var offisiell åpning av kunstgressbanen.
Det har tatt litt tid siden banen først ble tatt i bruk i sommer, men når det endelig ble planlagt åpning av banen, ble det en flott markering.


Ordfører Bang representerte Orkdal kommune på åpningen, og holdt en fin tale om frivilligheten i kommunen og hvordan kommunen investerer i folkehelse ved å bidra økonomisk for å få realisert diverse anleggsprosjekter. Det fører forhåpentligvis til økt aktivitet, og på sikt vil det virke forebyggende på folks helse. I tillegg fikk idrettslaget skryt for jobben som ble gjort i forkant med å få til en mer miljøvennlig løsning med banen, noe som også ble belønnet økonomisk av kommunen. Bang overrakte også blomsterhilsen fra kommunen.

Svorkmo/NOI er ihvertfall svært takknemlige for at dette prosjektet kunne realiseres. Orkdal kommune har gitt 1.250.000 kr til Svorkmo kunstgress.

Orkdal sanitetsforening, selve symbolet på frivillighet, fikk oppdraget med å klippe snora ved åpningen. Leder i foreningen Lisa Ofstad håndterte saksa på en upåklagelig måte. Orkdal sanitetsforening har også bidratt med et stort gavebeløp til kunstgressbanen.

To andre hovedsponsorer av banen, Orkla Sparebank og Retura Sør-Trøndelag var også tilstede med profilering på åpningen. De kom også med skryt til kunstgressprosjektet, og la vekt på at miljøprofilen er viktig i tider det er stor fokus på å redusere plastforurensing.

Erlend og Brynjar Fagerli, populært kalt The Fagerli Brothers, stilte velvillig opp med et spektakulært trikse-show. Først forklarte minstebror litt om triksing mens Brynjar viste frem mange forskjellige triks. Deretter ble det både individuelle show og team-show som fikk både store og små til å måpe. Artig at disse verdensmesterne er født og oppvokst på Monsetjåren, og tilhører bygda vår.
Etter oppvisningene stilte de opp med autografskriving og bildetaking.

"Sammen bygger vi Orkland" var passende nok på plass med representanter. De hadde også en quiz med spørsmål med ny-kommunen Orkland.

Etter at den formelle delen av åpningen var over skulle 80 utålmodige fotballspillere fra 4-45 år starte turneringa, som de aller flest ehadde sett frem til.

Eva Skjølberg, som har drevet kunstgressprosjektet fremover, hadde skaffet masse premier til lotteri denne dagen, med fruktkorg og klipp fra AKS SAKS som hovedpremier.
Det var selvfølgelig også kiosksalg hele dagen.

På slutten av dagen var det premieutdeling, med medaljer til alle.

Avisa Sør-Trøndelag laget reportasje både før og etter åpningen.
Det ble også laget en reportasje om Fagerli-brødrene denne dagen.

 

20180929 113000

 

20180929 121059

Ordfører Oddbjørn Bang holder tale

 

20180929 113657 2

Svorkmo/NOIs hovedsponsor Orkla Sparebank rigger opp telt. "Sammen bygger vi Orkland" var også tilstede på åpninga."

 

20180929 122435

Barn og voksne lar seg imponere v hvor enkelt det ser ut når verdensmestere tar seg av triksingen

 

 20180929 135103

 

20180929 131621

Gøran Aakerholm organiserte uoffisiell fotballturnering, med 80 spillere i "alle" aldre fordelt på 8 lag

 

20180929 145442

Premieutdeling må det være!

 

 

20180929 145700

Både voksne og barn ser ut til å være fornøyd med å få medalje rundt halsen

 

GOMAN kake

Goman Bakeriet AS kom med fin marsipankake i gave til Svorkmo/NOI i forbindelse med åpninga..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idrettslaget Svorkmo/N.O.I.

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser