Hjem » Svorkmo/NOIs eldste menn måtte bite i Svorkmo-gresset for RBK

received 10152797086506498 2

Svorkmo/NOIs eldste menn måtte bite i Svorkmo-gresset for RBK

18.05.2015

Det var en litt spent gjeng som møtte opp til kamp mot RBK på Svorkmo gras mandag kveld. Antakeligvis hadde nok RBK tatt en aldri så liten titt på kampresultatene fra forrige runde også (Svorkmo/NOIs sterke 4-3-seier borte mot Ranheim), for det var ingen amatører som hadde tatt den lange veien fra byn til innerst i Orkdaln. I tillegg hadde de på forhånd ytret et ønske om å flytte kampen til denne kvelden, opprinnelig skulle den vært spilt på kvelden fredag 15. mai.

Kampen kom i gang, og det er vel ingen "understatement" å si at våre menn fikk en vanskelig start. 0-12 sto det til pause.
Det burde absolutt vært scoret noen mål vår vei også, men en god RBK-keeper stoppet alt som kom på innsida stengene. En god del avslutninger gikk også i "hytt og pine".

Omgangens høydepunkt for nøytrale tilskuere var nok Minis saksespark på hel volley i motsatt hjørne. "Det er lett når en kan det" var Minis uttalelse etter det fine målet, i kjent stil.

2. omgang var mye bedre fra Svorkmo/NOIs side. Det var nok også et resultat av at RBK i høyeste grad var fornøyde med 1. omgang, og ga litt mindre gass. 4-19 sto det til slutt. Jaja, ikke lett når halve motstander-laget har spilt kvartfinale i Champions League.

Øystein (2), Ivar og Steffen besørget våre mål.

De som var med for Svorkmo/NOI: Vidar, Kalle, Jonne, Øystein, Torgeir, Steffen, Ivar, Håvard, Geir, Øyvind, Tommy og Terje.

Neste kamp er borte mot Stubban mandag 25. mai kl 21.00.