Hjem » Samarbeidslaget G14 avsluttet vårsenongen på best mulig måte!

Logo MeldalFK SvorkmoNOI

Samarbeidslaget G14 avsluttet vårsenongen på best mulig måte!

20.06.2015

Lørdag 20. juni spilte Meldal FK / Svorkmo/NOI G14 sin siste kamp før sommerferien i strålende solskinn på Svorkmo gras. Før kampen var det spennende å se om vårt lag kunne beholde 2. plassen, for motstander Byneset lå kun ett poeng bak, på 3. plass.

Det var jevnt ei lita stund, spillet gikk litt frem og tilbake de første 10 minuttene.
Men etter at Meldal FK/Svorkmo/NOI scorte det første målet, så de seg aldri tilbake.
3-0 sto det til pause.
I 2. omgang økte ledelsen kjapt til 4-0, og selv om Byneset reduserte til 4-1 på straffe, så malte Meldal FK / Svorkmo/NOI bare på. Kun få sekunder etter Bynesets straffescoring ble det 5-1. Hele 7-1 sto det når kampen var slutt. Dermed ble det 2. plass i vår-serien, kun slått av Rindal, som hadde den suverent beste målforskjellen.

Nå tar lagene en velfortjent sommerferie.