Hjem » A-laget reddet plassen i 5. divisjon i siste serierunde!

GeirAa gammelt bilde

A-laget reddet plassen i 5. divisjon i siste serierunde!

11.10.2015

Det knyttet seg spenning til sesongens siste seriekamp, da Svorkmo/NOI lå under nedrykksstreken før kampstart.

Motstander var Nationalkameratene på bortebane. Vårkampen endte med 3 poeng til National på Svorkmo gras.
Våre menn hentet akkurat det poenget de trengte i dag, og endte dermed ett poeng foran Fosen, som tapte sin siste kamp mot Nardo 3 i går.
Kampen endte 1-1. National tok ledelsen tidlig i første omgang, men Geir Aasen utlignet før pause.
Slik sto resultatet seg til dommern blåste av 2. omgang, og plassen var berga.