Hjem » Barnas skileker til Svorkmo

Barnas skileker2022

Barnas skileker til Svorkmo


15.01.2022

Barnas skileker kommer til Asbøllsaga Skistadion 27. januar kl 18:00. Et unikt vinterkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå.

Dette er et lavterskeltilbud for alle barn. Dette er ikke kun for de barna som allerede er aktive på ski eller har foreldre som er det. På Barnas skileker er alle velkomne, sier Per Jostein Blokkum, leder Ski-Friidrett i Svorkmo/NOI.

Menneskene bak Barnas skileker har i mange år drevet sykkelsportens viktigste rekrutteringsarena, Tour of Norway for kids, et konsept som har samlet opp mot 20 000 barn årlig over hele landet. Nå er de i gang med andre sesong av Barnas skileker. Som medarrangør på Svorkmo har de fått meg seg Svorkmo/NOI, som står for den lokale forankringen.

Barnas skileker skal være et sted hvor barn kan møtes og oppleve lek, samhold, glede og mestring på ski uten prestisje og tidtaking. Med dette arrangementet håper vi å bidra til økt interesse for ski og utendørsaktivitet generelt blant barn i området, sier Per Jostein Blokkum.

Barnas skileker skal besøke opp mot 50 små og store steder rundt i hele landet i løpet av vinteren 2022. Det er gratis å delta og alle får premier.

Dette er helproffe arrangementer som gjør at barna føler de deltar på VM. Målgruppen er barn fra 0 til 12 år men eldre barn er selvsagt også velkomne, forteller Per Jostein Blokkum. Vi håper at mange tar turen. Vi lover å lage en ordentlig skifest for store og små.

Arrangementet finner sted på Asbøllsaga skistadion, Svorkmo 27.01.2022 klokka 1800. Registrering og utlevering av startvester fra kl 17:00.

Påmelding skjer via www.skileker.no.

 

 

Idrettslaget Svorkmo/N.O.I.

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser