Hjem » A-laget slo Rennebu i utsatt vår-kamp

LogoSvNOI vs Rennebu

A-laget slo Rennebu i utsatt vår-kamp

12.08.2016

Torsdag 12. august ble en utsatt kamp fra vår-sesongen spilt på Svorkmo gras. Rennebu, som før denne kampen lå nest sist med kun 7 poeng, var gjestende lag.

Svorkmo/NOI tok føringen fra start, og i 1. omg var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Allikevel var det spenning, da Ola Solhaug sin 1-0-scoring etter 18 minutter lenge så ut til å bli eneste målet i omgangen. Etter 42 minutter fikk imidlertid hjemmelaget frispark fra fin innleggsposisjon. Andreas Ophaug legger ballen fint inn i feltet, og Arne Nordvik header ballen i mål. I siste spilleminutt gjentar historien seg. Andreas slår et frispark fra venstre. Denne gangen setter han ballen rett i mål, helt nede ved stolperota.

2. omgang er kun ca minutter gammel da Rennebu får en redusering. Dette gjør naturligvis at oransje-trøyene får blod på tann, og tar over litt av spillet. Svorkmo/NOI har også sine sjanser, men sløser dem bort. Etter 70 minutter setter Rennebu inn dagens andre redusering, og det er full spenning i kampen igjen.

Rennebu kommer lenger og lenger fram i banen med mange spillere, og det fører til at det blir store muligheter for kontringer for hjemmelaget. Med litt under 10 minutter igjen å spille blir Tor Anders Dybdahl spilt fri på midten, og han har halve banen åpen mellom seg og keeper. Han gjør ingen feil, runder keeper og setter ballen i åpent mål. 2 minutter senere får Joar Wuttudal samme mulighet. Han gjør heller ingen feil, og setter inn 5-2. 3 minutter før full tid blir et frispark stusset inn til 6-2 for Svorkmo/NOI.

En fin start på høstsesongen for våre menn, som allerede søndag 14. august kl 14 spiller neste hjemmekamp, da Kolstad 2 kommer til Svorkmo.

Her finnes hele terminlista.

20160811 203954

Joar satte inn 5-2 for Svorkmo/NOI

20160811 195526

Legene kommer på banen til 2. omgang

20160811 203803

En Rennebu-spiller stusser et frispark fra hjemmelaget i eget mål helt på slutten.