A-laget taper mot Buvik på en dårlig dag

27.04.2018

Fredag kveld reiste våre menn til Buvika for å møte et Buviklag som de siste årene har rast nedover i divisjonene.
Buvik tapte første seriekamp i årets sesong, og var nok klare for å vise at de fortsatt er hakket hvassere enn de kommende orklendingene.

Det blir en jevn kamp. Buvik leder 1.omgangen lenge 1-0. Svorkmo/NOI utligner imidlertid i siste spilleminutt på et vakkert frispark av Tom Even Gundersen.

"I 2. omgangen er vi minst dårlig", uttaler trener Gøran Aakerholm. "Gjennom hele kampen så mangler vi det siste lille over hele fjøla. Den siste pasningen eller touchen sitter ikke".

Svorkmo/NOI går opp til 2-1, scoring igjen ved Gundersen. Buvik utligner imidlertid forspranget, og setter inn vinnermålet etter 85 minutter.
Selv om Svorkmo/NOI skaffer seg endel sjanser mot slutten, så ender det med et surt tap på Da-Tel Arena denne kvelden.

Mandag vant 6.divisjonslaget 8-3 mot Glimt, så uka har ikke vært helsvart.