Hjem » Veteran / Old boys-laget til SvorkmoNOI seiret i sesongens første kamp mot Ranheim på bortebane

11.05.2015

oldboys ranheim4 2015

Mange sleit med den lave sola på Ranheim

oldboys ranheim7 2015oldboys ranheim6 2015Det var var en munter gjeng som reiste hjem til Orkdaln fra byen søndag kveld. Det er nemlig ikke hvert år vi slår det vanligvis sterke Ranheim-laget.

I år ble det 4-3-seier. Det så ikke så lyst ut da det halvveis i 1. omgang sto 2-0 til hjemmelaget. Men Svorkmo/NOIs eldste menn kjempet seg tilbake i kampen, og til pause sto det 2-2, etter scoringer av Steffen og Ivar.

2. omgang ble også en jevn batalje, med mange sjanser til begge lag. Upartiske kilder sier imidlertid at det var en fortjent seier, da Svorkmo/NOI også hadde de største sjansene.

Målene i 2. omgang ble signert av Ivar Mostuen, som også var reddende engel på egen målstrek kun noen minutter før han avgjorde i andre enden etter pasning fra Steffen.

Vidar sto også en god kamp i målet!

De som sørget for seiern var: Vidar, Kalle, Øyvind, Tommy, Håvard, Ivar, Torgeir og Steffen.

Mandag 18. mai kl 19 venter RBK på Svorkmo gras.