Hjem » A-laget tok årets 2. seier på pinseaften

20150520 194354

A-laget tok årets 2. seier på pinseaften

25.05.2015

Lørdag 23. mai spilte A-laget årets andre hjemmekamp for året på Svorkmo-gresset. Fosen var motstander pinseaften.

Det ble ingen lett første omgang i denne kampen, for Fosen tok ledelsen både 0-1 og 1-2, selv om Svorkmo/NOI var det førende laget.
Ola Marius Rise scorer vårt mål, da han snappet opp et dårlig tilbakespill til keeper.

Etter pause fikk derimot våre menn en god åpning, 2-2 kommer etter kun ett minutt. Det er et selvmål, etter Svorkmo/NOIs n'te corner i kampen.
3-2 til hjemmelaget blir satt inn av Vegard Jørgensen. Når Espen Westberg setter 4-2 tror vel alle at resten av kampen skal bli en ren formalitet.

Svorkmo/NOI slipper imidlertid Fosen inn i kampen igjen, og de reduserer til 4-3 10 minutter før slutt. Fosen har også store sjanser til å utligne.
Heldigvis blir det ingen flere mål, og 3 poeng blir igjen på Svorkmo.