Joar 2

A-laget har denne uka spilt 2 kamper

13.06.2015

Mandag 8/6 var det klart for kamp mot en av oppfykksfavorittene Orkla 2.
Det var Orkla som tok ledelsen 1-0, og dette sto seg til pause. Svorkmo/NOI kjempet seg imidlertid inn i kampen igjen, og utlignet med Bjørn Aasen sin fine heading etter corner i 2. omg.
Et kvarter før slutt tar igjen Orkla ledelsen, og øker til 3-1 på straffe på slutten slik at sluttresultatet blir 3-1 til hjemmelaget.

Fredag 12/6 tok Svorkmo/NOI i mot Rissa på eget gress.
Kampen var tett hele veien, men Svorkmo/NOI vinner 5-4 til slutt. Pauseresultatet var 1-0. Thomas R. (3) og Joar (2) var målscorere for våre menn.

Fredag 19/6 kl 19.00 braker Orkanger og Svorkmo/NOI sammen i et skikkelig lokaloppgjør på Orkanger idrettspark 1 gras.