Hjem » A-laget tok en viktig seier mot Leksvik

kim

A-laget tok en viktig seier mot Leksvik

19.09.2015

Lørdag 12/9 tok Svorkmo/NOI en viktig seier i kampen for tilværelsen i 5. divisjon.

Det endte 5-3 (4-1) etter et flott hat-trick av Kim Roar (inkludert et skikkelig kremmerhus i kjent Kim-stil), samt en scoring av Tor Anders og Bjørn.
Flere av scoringene kom etter flott angrepsspill!

Våre menn dominerte stort i 1. omgang, og kampen burde vært avgjort på det tidspunkt.
Imidlertid gjorde Svorkmo det unødvendig spennende, da de lot Leksvik redusere 2 ganger i 2. omgang.
Heldigvis får vi satt inn 5-3 10 minutter før slutt, og Leksvik makter ikke å gjøre det spennende igjen mot slutten.

Mandag 21/9 tar Svorkmo/NOI imot Orkla 2 på Svorkmo gras kl 17.50 (!).
Orkla har for lengst opprykket i boks, og vi kan håpe at de tar litt lett på denne kampen.
Men det ligger vel litt for mye prestisje mot Svorkmo for at det skal slå til.