Hjem » Svorkmo/NOI lanserer Orklandspillet. I salg nå!

Orklandspillet BildeForProfilering

Svorkmo/NOI lanserer Orklandspillet. I salg nå!


22.09.2021

I dag 23. september starter salget av Orklandspillet!

Et klokt hode kom på idèen tidlig denne våren, å lage et brettspill etter monopolkonseptet, der bedriftene i Orkland skulle inviteres til å kjøpe seg ei rute på brettet.

Det ble satt sammen en gruppe engasjerte Svorkmo-sjeler, og den første tida ble det holdt en lav profil mens spillet var under utforming, og prosjektgruppa tok kontakt med bedrifter.

Det ble tidlig i prosessen inngått et samarbeid med Allsidig Design for utforming av spillet. Det har vært et intenst arbeid mens brettspillet har tatt form, og mange kvelder har gått med for å komme i mål. Høydepunktet var når gruppa tidlig i høst skulle prøvespille Orklandspillet. Noen små justeringer ble gjort, men alt i alt var det en vellykket prøvespillrunde.
Gruppa har bestått av Erlend Olsø, Ole Ingvar Asbøll, Jon Tronvoll, Einride Asbøll og Øyvind L Mikkelsen.

Svorkmo/NOI er strålende fornøyd med resultatet vi har skapt sammen med Alldesign, og det håper vi kjøperne er også!

Interessen fra bedrifter i Orkland har vært enorm. Hovedbidragsyter har vært vår trofaste hovedsponsor Orkla Sparebank. Kommunen har også støttet prosjektet økonomisk.

Alle andre lag, foreninger og klubber under NIF har også fått tilbud om å selge spillet med fortjeneste. Dette var også en forutsetning for at Orkland kommune skulle støtte produksjon av spillet med et tilskudd.

Litt om spillet:

Dette brettspillet er laget etter monopolkonseptet. Gater som Rådhusgata og Bygdøy Allè er byttet ut med Salvesen og Thams Eiendom og Groven gartneri. 
Hvem blir den store eiendomsbaronen? Hvem går konkurs?
Dette er et spill for hele familien.
Havner du på et spørsmålkort, kan du få faktaspørsmål fra Orkland som, eller du får beskjed om å gjøre ulike trekk avhengig av historien på kortet.

Vi håper dette vil skape latter og hygge i de ulke hjem, men kanskje også enkelte diskusjoner og forhandlinger.

Spillet har ved flere anledninger fått omtale i avisa Sør-Trøndelag (+ saker):
27. mai 2021
13. juni 2021
15. september 2021

Trykk på denne lenken for å fylle ut skjema og gjøre bestilling (om lenken ikke virker, prøv en annen nettleser).
Spillene er klare for levering i november. Det vil da etableres flere utleveringssteder for spillet i Orkland. Nærmere informasjon om dette vil komme senere.

Prisen er kr 500- pr spill

Arbeidsmote

Her sitter arbeidsgruppa på Asbøllsaga, i et av de første møtene, da konseptet fortsatt var på et idèstadium. Fra Venstre: Einride Asbøll, Jon Tronvoll, Erlend Olsø og Ole Ingvar Asbøll. Øyvind L Mikkelsen tok bildet.

Provespill

Tidlig i høst ble det gjennomført prøvespilling i lystig lag på Asbølljåren. Noen små justeringer måtte til, men ellers fungerte det meste godt!

 

 

Idrettslaget Svorkmo/NOI

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser