Hjem » Ski/friidrett arrangerer "digital basar"

Ski/friidrett arrangerer "digital basar"


06.11.2020

Arrangementet blir som følger:

  • 20.11.2020 sendes det ut en SMS til medlemmer og ikke-medlemmer vi vet nyter godt av de flotte forholdene/tilbudene Svorkmo/NOI ski/friidrett har.
  • Man oppfordres til å ta lodd. Vipps eller betal inn på vår bankkonto. Navn og telefonnummer må være med innbetalingen.
  • 25 kroner pr lodd. (500 kroner = 20 lodd).
  • 30.11.2020 klokka 18.00 trekkes det blant flotte premier. (Styret møtes på Asbøllsaga og foretar trekking.

Premiebordet annonseres her på hjemmesida innen 20/11-2020. 

 

Som alle vet er dette en krevende tid for alle. Idrettslagene lider økonomisk. Regjeringens kompensasjonsordninger er ikke så gode for "de fleste".

Det er fortsatt begrenset hvilke typer tapte inntekter man kan søke kompensasjon for. I tillegg kan man kun søke en gang. Det betyr at de som søkte i første runde IKKE kunne søke i de neste rundene. Totalt uforutsigbart. Og til sist, man får kun igjen maksimalt 70 % av det man faktisk har tapt (på det man kan søke komp for).

 

For å tjene inn litt til drift av aktivitetstilbud, løypekjøring, trimposter og anlegg arrangerer Ski/friidrett digitalt lotteri. 
Håper mange av dere ser verdien av å ha et lokalt idrettslag som bidrar til aktiviteter i nærmiljøet og folkehelse.

 

 

Sportslig hilsen

Styret Svorkmo/NOI ski/friidrett.

 

 

Idrettslaget Svorkmo/N.O.I.

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser