Hjem » Kun syltynn teori kan frata Svorkmo/NOI sitt A-lag opprykk til 5. divisjon!

2014 09 20 SVNOI Rindal 6

Kun syltynn teori kan frata Svorkmo/NOI sitt A-lag opprykk til 5. divisjon!

22.09.2014

Etter at A-laget vant 2 meget vanskelige kamper mot Orkanger 2 og Rindal, er det nå kun teori som kan fram opprykket til 5. divisjon.

Først vant våre menn en vanskelig bortekamp, i den fine nye idrettsparken mot Orkanger 2. Det var OIF2 som tok ledelsen 1-0 i 1. omgang. Svorkmo utlignet tidlig i 2. omgang, og avgjorde med 2-1 scring et kvarter før slutt.

På lørdag var det duket for toppoppgjør mot Rindal, et lag som knuste Svorkmo 5-2 i vår-kampen. Denne gangen så det imidlertid ut som Svorkmo hadde kontroll hele veien. 2-0 til pause ble til 3-0 tidlig i andreomgangen. Rindal (iført våre røde bortedrakter) reduserte et par ganger sent i 2. omg, men seiern var vel egentlig aldri særlig truet. 4-2 målet ble satt inn bare sekunder etter 2-3 reduseringen, og jubelen kunne slippes løs.

6 poeng foran og 52 flere plussmål betyr vel at det skal mer enn en kollaps til for at opprykket ikke skal gå Svorkmo sin vei.