Hjem » På jakt etter KM-tittel

Logo Storen Sportsklubb

På jakt etter KM-tittel


12.10.2014

Etter at Svorkmo fikk de 3 poengene etter den avlyste Mausund-kampen, og KIL/Hemne3 ble slått 4-3 i siste seriekampen på Løkken kunstgress, så jager nå våre menn KM-tittelen.

Det er de 8 avdelingsvinnere  som spiller sluttspill om å ta hjem kretsmesterskapet i 6. divisjon.

Kvartfinalen spilte Svorkmo/NOI mot Støren. Selv om Svorkmo fikk hjemmekamp, så ble kampen spilt på Støren idrettspark kunstgress. Det er besluttet å spare grassbanen på Svorkmo så mye som mulig, slik at vi kan starte å benytte den tidligere neste sesong. Det er nok fornuftig når det er brukt så mye tid og penger for å prøve å få en bedre grassmatte 2015-sesongen.

Svorkmo tok kommandoen i kampen, og ledet 2-0 til pause. I følge rapporter var Støren imidlertid ikke noen kastekjepp, tvert imot ga de solid motstand onsdag kveld. 1-2 kommer få minutter etter pause, men Svorkmo svarer like etterpå. 5 minutter før slutt blir det virkelig spennende da Støren igjen reduserer. Svorkmo haler heldigvis seiern i land, og vinner 3-2 denne sene høstkvelden.

Mer utfyllende referat kommer på svorkmo-fotball.no

De andre kvartfinalene endte slik:

Nessegutten - Namsos2 2-3

Aasguten - Bratsberg 6-5

Jonsvatnet - Steindølene 3-1

Dette betyr at Svorkmo kanskje må ta den lange turen til Namsos for å soille semifinale.

Spennende fortsettelse følger.

Følg sluttspillet på fotball.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Idrettslaget Svorkmo/N.O.I.

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser