Hjem » A-laget tok med bøtta hjem fra Rindal

Cup Rindal

A-laget tok med bøtta hjem fra Rindal


28.03.2018

Tradisjonen tro stilte seniorene lag i Rindal Sparebank Vinter-cup sist lørdag.
Etter å ha blitt nr. 2 i sin pulje i gruppespillet, ble Oppdal (1-0) og Orkanger IF (5-0) slått på veien mot finale.
I finalen ventet Rennebu, det eneste laget som slo Svorkmo/NOI i gruppespillet.
Våre revansjesugne menn tok imidlertid hjem seieren med sifrene 4-2, og beviste at de blir å regne med i toppen av 5. divisjon når sesongen skal blåses i gang.

Trener Gøran Aakerholm uttaler til Søra at de nok blir blant favorittene i sin avdeling, men at han ikke har helt kontroll på bylagene. De har en veldig bred stall, og treningsoppmøte har vært bedre enn på mange år. I tillegg til laget i 5. divisjon har Svorkmo/NOI også meldt på lag i 6. divisjon (som for øvrig slo Glimt 8-1 i treningskamp mandag).

Orkanger IF ble nr. 3 i vintercupen etter å ha slått Rindal IL 2-1 i bronsefinalen.

Avisa Sør-Trøndelag har laget en reportasje fra Vintercupen.

Følg også Svorkmo/NOI fotball på twitter.

Cup Rindal

Fra venstre: Tom Even Gundersen, Espen Westberg, Andreas Opphaug, Bjørn Aasen, Even Ysland, Martin Aakerholm, Gøran Aakerholm, Ola Solhaug, Jacob Berntzen. Fremme: Henrik Kvernberg. Foto: Svorkmo NOI

 

 

 

Idrettslaget Svorkmo/NOI

- er og vil alltid være en viktig sosial institusjon i nærmiljøet rundt banen, på Svorkmo, Øyasletta, Asbøllsaga, Vormstad, Hongslo, Monsetjåren og andre steder.

For Svorkmo/NOI er det viktig å nå ut til våre medlemmer. Her vil du finne informasjon om våre avdelinger, om laget og dets historie.

Annonser